Nieuw boek ‘Mysteriën van Tao en de Daodejing’ verschijnt op 15 februari 2017

Op woensdag 15 februari 2017 verschijnt het vierde boek van de Spirituele teksten bibliotheek: Mysteriën van Tao en de Daodejing – negen taoïstische thema’s en Lao zi’s meesterwerk door Henri Borel’.  Het bevat bevat naast alle teksten van het online-programma ‘Mysteriën van Tao’ ook alle 81 verzen van de Daodejing in modern Nederlands. Een geschrift waardoor je je hele leven kunt laten inspireren. Hieronder volgen enkele reacties van deelnemers aan het online-programma:

Onder het lezen heb ik het in mijn hart gesloten. Anneke

Voor mij waren deze teksten mijn eerste ervaring met Tao. Ze waren echt een verrassing. Snel werd me duidelijk dat mijn rationeel redeneren in verband met de Tao tot geen enkel resultaat leidt. Hoewel ik er soms geen snars van begrijp weten deze teksten mijn nieuwsgierigheid, mijn willen kennen voorturend te prikkelen. Kortom: ik ben blij dat ik dit heb gevonden. Ben

Heel bijzonder deze openheid … zodat een stukje mysterie toch zichtbaar wordt. 
Ilse

Er is iets open gebroken en er stromen als het ware allemaal nieuwe lijntjes die iets te zeggen hebben en nieuw perspectief bieden. Enerzijds ben ik terug in de tijd en anderzijds ligt een nieuwe tijd voor me open. Marian

Zo worstel ik nu met de polariteit van volledig verantwoordelijkheid nemen voor mijn bestaan of juist volledig overgeven aan Tao. Ergens moeten die twee uitersten elkaar raken, maar ik zie nog niet waar. Kees

Heel hartelijk dank voor deze prachtige teksten. Ze schenken me verwondering en blijheid in mijn hart. Sandra

LEES DE INLEIDING VAN PAUL SALIM KLUWER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *